Innovaties van Sto

De vooruitgang een stap voor zijn.

Meer dan 100 gekwalificeerde medewerkers zetten zich elke dag in voor onderzoek met de nieuwste test-en meetinstrumenten. Met meer dan 150 octrooien, hanteren wij een toonaangevende positie en een duidelijke voorsprong in de markt. Sto is de leider in technologie. En producten van Sto zijn producten voor de toekomst: economisch, wereldwijd getest, duurzaam en veilig.

StoTherm Classic - gevelisolatiesysteem
Al meer dan 40 jaar is StoTherm Classic een van de beste en meest effectieve isolatie systemen op de wereldmarkt en wordt steeds verder ontwikkeld.
Meer

StoLotusan
De StoLotusan verf en pleisters hebben naast de uitstekende fysische eigenschappen van het unieke Lotus-effect ook een zelfreinigende eigenschap. Deze eigenschap zorgt ervoor dat vuil wegspoelt door regenwater. Dit zorgt voor gevels die langer schoon en droog blijven. Kortom de gevel blijft langer mooi!
Meer

StoTherm In Aevero
StoTherm In Aevero is een nieuw, innovatief systeem voor binnenisolatie waardoor die dunner en efficiënter wordt dan ooit: de opvallend dunne isolatieplaten uit het hoogtechnologische materiaal aerogel onderscheiden zich door een warmtegeleiding van 0,016 W/(m K). Het intelligente binnenisolatiesysteem is dampopen en capillair actief.
Meer
Bending Test StoTherm Classic, research laboratory
Testen van het buigen van een StoTherm Classic monster in het laboratorium van Sto AG Duitsland .
Zekerheid door middel van ontwikkeling en expertise.