Bespaar energie met het gevelisolatiesysteem StoTherm Classic®

StoTherm Classic® wordt als het meest succesvolle gevelisolatiesysteem ter wereld beschouwd. Het product, dat al ruim 40 jaar zijn kwaliteit bewijst, staat synoniem voor kostenefficiëntie, betrouwbaarheid en designvrijheid.

De schokvaste eigenschappen en impactbestendigheid (10 keer groter dan die van minerale systemen), de grote barstbestendigheid en de cementvrije systeemonderdelen maken van StoTherm Classic® ook vanuit technisch oogpunt het beste gevelisolatiesysteem.
Meer


NIEUW!

Ontdek de Sto-Lastenboekgenerator

Kies uw StoTherm-systeem, uw isolatietype, uw isolatiedikte, uw afwerking… en ga onmiddellijk aan de slag met uw lastenboek, helemaal op maat van uw project. Test het zelf via de link hieronder!
Meer...
Sto-Ecoshapes

Nieuwe mogelijkheden voor individueel design

Gepersonaliseerd, onderhoudsarm, lichtgewicht en duurzaam zijn slechts enkele voordelen. Met de Sto-Ecoshapes is zowat alles mogelijk om unieke gevels te ontwerpen.
Meer...
iQ - Intelligent Technology

StoColor Dryonic

De intelligente gevelverf voor droge gevels in recordtijd. Geïnspireerd door de woenstijn. Lees er alles over in onze brochure.
Meer...
Vochtiger en killer weer?

Verhoog uw rendement met onze QS-, FT- en WE-producten!

Hiermee kunt u ook in vochtige en kille seizoenen doorgaan met de werkzaamheden. Terwijl andere bouwplaatsen vroegtijdig hun winterslaap houden, kunt u uw opdrachten nog veilig afronden of al in een vroeg stadium van start gaan.
Meer...
Over ons

Sto nv

Gevelisolatie is sinds jaren de specialiteit van Sto.
Door de isolatie van nieuwbouw en het na-isoleren bij renovaties bespaart u fors wat energie.
Ga zeker na voor welke premies uw nieuwbouw- of renovatieproject in aanmerking komt.
Sto biedt naast gevelisolatiesystemen ook binnenisolatiesystemen, gevelverven, interieurverven, sierpleisters, vloercoatings en betonherstellingsystemen.
Meer